Orasul Busteni este cea mai spectaculara statiune de pe Valea PrahoveI. Aceasta este situaat la poalele muntilor Bucegi intre orasele Sinaia (4 km)-Azuga si Predeal, avand inaltimi de peste 2000 m, cel mai inalt varf fiind varful Omu situat la altitudinea de 2505 m.

Obiective turistice din Busteni

Manastirea Caraiman - situata chiar la baza muntilor e un loc de pelerinaj care ofera un peisaj minunat si multa liniste. 

Cascada Urlatoare - situata la capatul unui traseu de aproximativ 30-40 min nu foarte dificil chiar placut as putea spune..e un loc care te energizeaza!!!

Castelul Cantacuzino - achizitionat si redat in circuitul turistic, dupa ce o buna perioada de timp a functionat ca si unitate sanitara, castelul are o arhitectura deosebita si o gradina exterioara superba in fata castelului afladuse chiar o mica pestera.

Babele - formatiuni stancoase situate in apropiere de varful Baba Mare (altitudine 2292 metri).

Sfinxul - celebra stanca uriasa, singuratica, formata din conglomerate, datorita actiunii indelungate a factorilor meteo precum vanturi, ploi, zapezi, inghet, dezghet.

Crucea de pe Caraiman - situata la 1 ora si 30 min - un traseu care merita facut , peisajele care se pot vedea de la cruce asupra statiunii Busteni cat si asupra statiunilor vecine sunt unice.

Varful Omu 2.505 metri, sau spre Pestera Ialomitei, Cabanele Piatra Arsa si Varful cu Dor.

Cheile Tătarului reprezintă o rezervaţie naturală, geologică şi paleologică, care este octotită şi pentru flora termofilă, cu flori rare...Cheile se întind pe o lungime de 0.5 km şi sunt definite printr-un peisaj minunat, mai ales la coada lacului Bolboci. Aici, râul Ialomiţa a săpat în calcarele din jurasic. Cheile apar ca văi înguste între stânci, cu versanţi abrupţi şi profil transversal în formă de V şi longitudinal cu înclinare mare şi rupturi de pantă.

Lacul Bolboci este unul din cele mai frumoase şi sălbatice locuri din ţară. Situat în inima munţilor Bucegi, între Cheile Tătarului şi Cheile Zănoagei, lacul Bolboci, este o oază de linişte pentru călătorul/turistul care doreşte să se relaxeze. Stânci acoperite de păduri de brazi cât vezi cu ochii, iar lacul care îşi schimbă culoarea în funcţie de momentul zilei, te deconectează complet de grijile cotidiene. Denumită şi "Marea din Bucegi", Lacul Bolboci este un lac artificial, creat pe râul Ialomiţa, din anrocamente, cu o suprafaţă de 97 de ha, o lungime de 2,4 km şi un volum util de 18 milioane m³.

Alte atractii deosebite sunt Pestera Ialomitei cu Schitul si Manastirea, Piatra Arsa, Jepii Mari si Jepii Mici, ornamentati cu varfuri ascutite.

Telecabina din statiune are un traseu superb - cel mai lung din tara,acesta din urma oferind o panorama mirifica iar daca ai putin noroc poti sa observi si caprele negre. Platoul Bucegi este un deschizator de noi trasee care te conduc spre noi peisaje minunate.

Hotel Magic Club va asigura transportul contra cost pana la aceste obiective.